Kees Vuurwerk is in 2007 begonnen met de verkoop van vuurwerk. Hiermee waren wij sinds de nieuwe wetgeving van 2002 weer het eerste vuurwerkpunt in Papendrecht.

Wij als fanatieke vuurwerkliefhebbers bestelden en kochten jaarlijks bij vele zaken in de omgeving ons vuurwerk, hier ging het helaas niet altijd zoals wij graag hadden gezien. Soms was het zelfs zo dat het bestelde vuurwerk niet meer leverbaar was en zelfs de vervanger niet in de buurt van het bestelde artikel kwam. Dit moet anders dachten wij!

Met dit in ons achterhoofd zijn wij daarom in 2007 Kees Vuurwerk gestart. Ons motto; de klant moet GOED geholpen en geïnformeerd worden, SNEL kunnen bestellen en afhalen, een zo goed mogelijke PRIJS/KWALITEIT verhouding krijgen en TEVREDEN weg gaan. Wij willen onze klanten een aangename winkel ervaring brengen met betrekking tot de vuurwerkaankoop. En met trots mogen wij zeggen dat wij dit nu al 16 jaar met succes doen!

Wij kunnen u dit bieden door ons eigen ontwikkelde systeem, waarin de wachttijd nooit langer is dan 15 minuten voor het bestellen/afhalen van uw vuurwerk en waar de gemiddelde wachttijd over het afgelopen jaar maar op 3 minuten lag. Ook trainen wij vrijwel al ons personeel, hierdoor kunt u ervan uitgaan dat als u advies krijgt, dit ook daadwerkelijk kloppend advies is! Als laatste werken wij 5 maanden per jaar naar de verkoop toe... dit betekent dat wij 5 maanden lang speciaal voor u de beste producten met de hoogste prijs/kwaliteit verhouding uitzoeken en verbeteringen treffen voor u als klant; "Uw inbreng is voor ons van groot belang!". U als klant kunt namelijk aangeven wat er verbeterd kan worden en/of er producten/lijnen zijn die u mist. Hiermee gaan wij vervolgens aan de slag en zo hebben wij in de afgelopen jaren speciaal door uw inbreng; 5 nieuwe lijnen, 1 nieuwe importeur en 63 nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment.

Kees Vuurwerk is niet de grootste vuurwerkleverancier, alles behalve...maar naar de mening van onze klanten wel; "De beste vuurwerkzaak in de regio!". Wij proberen jaarlijks te groeien en aan uw wensen te voldoen. In de loop der jaren proberen wij hierdoor uit te groeien tot een groter bedrijf met goede service en nog meer producten.


Wat klanten over ons zeggen

Al vanaf het eerste jaar kom ik bij Kees Vuurwerk en ik zal hier altijd terug blijven komen, de service is super, de uitleg top en je staat met al je vuurwerk enorm rap weer buiten.

Meneer uit Papendrecht, 2010

Als vrouw met kinderen ben ik niet zo van het uitzoeken van vuurwerk, de lange tijd en het vaak ontbreken of verkrijgen van slecht advies komt daarbij niet ten goede. Kees Vuurwerk veranderde dit voor ons in 2007 compleet! Wat een grandioze zaak! Ik werd geduldig en enorm goed geholpen bij het uitzoeken, de kinderen keken hun ogen uit. Erg vriendelijk personeel en een aangename sfeer, buiten alles een enorme aanrader!

Mevrouw uit Papendrecht, 2011

Na jaren bestellen bij andere zaken waar ik mijn bestelde vuurwerk niet compleet kreeg, hoorde ik van Kees Vuurwerk. Besteld en vervolgens afgehaald en wat bleek, zelfs op de laatste dag was alles er wat ik besteld had! Dit is hoe een vuurwerkzaak moet zijn.

Jongeman uit Dordrecht, 2011
Kees Vuurwerk
Commandeur's Bloemenhuis

Kraaihoek 4
3354 XN te Papendrecht
BTW: NL001520831B70
KVK: 23090573

Verkoopdagen vuurwerk
  • 29 december van 09:00 - 21:00
  • 30 december van 09:00 - 21:00
  • 31 december van 09:00 - 19:00